K-SENUKAI akcijas

Par veikalu “K-Senukai”  Mazumtirdzniecības tīkls “Senukai” darbību uzsāka 1992. gadā. Tajā laikā uzņēmuma dibinātājs Augustīns Rakausks tirgojās ar izejvielām, un gadu vēlāk viņš atvēra pirmo veikalu Kauņā. “K-Senukai” tirdzniecības tīkls turpmākajos gados paplašinājās ne tikai Lietuvā, bet arī ārpus tās robežām. 2002. gadā Rīgā tika atvērts veikals “K-Senukai”. Kopš 2009. gada pircēji var iepirkties ne tikai fiziskajos mazumtirdzniecības veikalos, bet arī tiešsaistē. Kāpēc izvēlēties veikalu “K-Senukai”?
  • Plašā produktu izvēle ļauj katram pircējam atrast interesējošās preces. Veikalos atradīsit skaidras instrukcijas, kas vēl vairāk atvieglos nepieciešamo preču atrašanu.
  • Mazumtirdzniecības tīkls “K-Senukai” vienmēr iepriecina ar pievilcīgām preču cenām: īpašos piedāvājumus var atrast gan klātienes tirdzniecības vietās, gan tiešsaistē.
  • Regulāri atjauninātas akciju publikācijas pircējiem atvieglo iepirkšanās plānošanu un ietaupa naudu.
  • Ar pircēja karti “Vismīļākā” ir iespēja iegādāties dažādas preces par vēl zemākām cenām (šī lojalitātes karte apvieno arī citas tirdzniecības vietas).
  • Mazumtirdzniecības tīkls “K-Senukai” piedāvā ne tikai dažādu preču iegādi, bet arī plašu pakalpojumu klāstu: jūs varat izvēlēties instrumentu nomu, amatnieku pakalpojumus, metāla griešanu, apmetuma sajaukšanu utt.